Quotes About Emotion
After you've done this, you can go back into your past and find a "successful" memory, an occasion when you did something well. Again, this could be as simple as tying your shoes for the first time or writing your name in school. When it happened is irrelevant. How "big" the success was doesn't matter either. All that matters is that the memory triggers a positive, happy, feel-good experience in you right now.
~ Maxwell Maltz
BazillionQuotes.com
It is not the child who is taught about love but the child who has experienced love that grows into a healthy, happy, well-adjusted adult.
~ Maxwell Maltz
BazillionQuotes.com
It is the privilege of those who fear love to murder those who do not fear it!
~ May Sarton
BazillionQuotes.com
I feel more alive when I'm writing than I do at any other time--except maybe when I'm making love.
~ May Sarton
BazillionQuotes.com
True feeling justifies whatever it may cost.
~ May Sarton
BazillionQuotes.com
Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness.
~ Maya Angelou
BazillionQuotes.com
It doesn't matter. I love you. That's it. That's all. I hope to hell it's enough.
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
She laid her head against his collarbone, and he kissed her temple. To her shock, she felt a shudder roll through his body about the same time she registered wetness against her skin. Tears. His tears. She started to turn around, but he tightened his grip. "Stay," he said in a choked voice. "Just let me hold you, baby. Just let me hold you.
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
I love you," he said fiercely. " 'Tis not true that I kept a part of my heart locked away from you. You own all of it, lass. You've always owned it. I didn't give it to you. You took it from the very start.
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
Anger will give you strength, where fear will make you weak.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
A man didn't easily forget his last first kiss.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Passion ought to be tempered with restraint.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ljubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati, ni tražiti joj razlog.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Žena je uvijek zanimljiva kad je zaljubljena tada je pametnija odlu?nija ljupkija nego ikad. Muškarac je rastresen ili grub ili nerazmišljen ili pla?ljivo nežan.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Zavolio sam ga, znam po tome što mi je postao potreban, što nisam zamjerio ni?emu ma šta da je rekao i u?inio, i što mi je sve njegovo postalo važno. Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Da mržnja ima miris osje?alo bi se iza mene na krv. Da ima boju crn trag bi ostao za mojim petama. Da može da gori plamen bi skuljalo iz svih mojih otvora.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Ne bojim se ljubavi. Bojim se rizika. I zavisnosti. I mogu?eg bola... Uvijek si jednom nogom u bjekstvu, uvijek polovinom sebe u ljubavi. Drugu ostavljam u pripravnosti da izvu?e ludaka.Ali ta moja necini?na polovina mnogo te voli.Toliko da me prevari cijelog..Ve?eras ti se nudim sav. Reci da me voliš, šta te staje?
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Sve sam ve? znao o njoj, odavno: sigurna u sebe i zato neranjiva, uvjerena u svoju snagu, jer je hladna, lojalna a odro?ena, kalu?erica svog osje?anja samostalnosti, ponosna na kostrijet samoj sebi nametnutih ograni?enja. Muškarce ne podsti?u na osvajanje, vec na dužnost, ako dožive ljubav, nastoja?e da je svedu na razumnu mjeru.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog. Pa ipak to ?inim, makar samo zato da još jednom pomenem ?ovjeka koji je unio toliko radosti u moj život.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Pa u tome i jeste sve - vra?ati se. S jedne ta?ke na zemlji ?eznuti, polaziti i ponovo stizati. Bez te ta?ke za koju si vezan, ne bi volio ni nju ni drugi svijet, ne bi imao odakle da po?eš, jer ne bi bio nigdje. A nisi nigdje ni ako imaš samo nju. Jer tada ne misliš o njoj, ne ?ezneš, ne voliš. A to nije dobro. Treba da misliš, da ?ezneš, da voliš.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Mahmutova žena je blagoslov božji, ali ne znam da li bih bio zadovoljan da je Tijana kao ona. Možda bi mi smetalo kad bi bila tako jednostavna. Možda je Tijanina osjetljivost znak i bolest punije misli i življeg osje?anja. Bol i misao oduzimaju nam bezbrižan smijeh.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Do you know what I was thinking while you spoke? That some people can say whatever they want, and whether you agree or not, it doesn't upset you. Others throw themselves into a single word, and suddenly everything glows red-hot and no one can keep calm. We sense that something important is happening. That's no longer conversation.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Maloprije sam bio siguran da sam joj potreban i da ?e to re?i ne štede?i ponos. Mislio sam da sam nadmo?niji. A sad sam želio da ?ujem bilo šta o sebi, lijepo ili ružno, povoljno ili nepovoljno, ali sam to želio s bijesom, gotovo s mržnjom, osje?aju?i da mi se izmakla, da nisam za nju neophodnost.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Mržnja je bila u meni kao mra?na i strašna snaga
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com