Quotes About Expression
hacia el final, inventó una lengua nueva y desconocida, la lengua de la infelicidad, esa en la que están escritos todos los libros verdaderos.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
As a writer, you make yourself less real with each book you write. [...] The despair you feel is that of one who lives in two dimensions and is trapped inside a square, in the middle of an infinite piece of paper.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ca È™i sexul, ca È™i drogurile, ca toate manipul?rile minÈ›ii noastre ce-ar vrea s? sparg? odat? È›easta È™i s? ias? la larg, literatura e o maÈ™in? de produs mai întâi beatitudine, apoi dezam?gire.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Poezia s-a sinucis avînd grij? s?-È™i fac? un nod foarte estetic la È™treang.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Opera artistului e cochilia sa, dar pe mine m? intereseaz? animalul care-a secretat-o din sângele È™i din carnea lui.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
La lengua de la infelicidad, esa en la que están escritos todos los libros verdaderos.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
There are no recipes, only ingredients~
~ Mireille Guiliano
BazillionQuotes.com
I am all for comfort, but does comfort mean loss of attractiveness or identity
~ Mireille Guiliano
BazillionQuotes.com
Music is the best way for me to say I love you.
~ Mireille Mathieu
BazillionQuotes.com
The hair is the crown of the face.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Had I raised my voice at that time, To save me from the pain I am in!
~ Unknown
BazillionQuotes.com
There must be satisfaction gained in accurately naming the thing that torments you.
~ Miriam Toews
BazillionQuotes.com
The truth is, I don't have a catchy method of conversing and yet unfortunately suffer of a minute to minute basis the agony of the unexpressed thought.
~ Miriam Toews
BazillionQuotes.com
Het gedicht, die bescheiden poging van de dichter om niet nu maar pas later uiteen te vallen.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
And when a poet dies, deep in the night a lone black bird wakes up in the thicket and sings for all it's worth — Miroslav Holub, from "Interferon," Poems Before and After (Bloodaxe Books, 2006)
~ Unknown
BazillionQuotes.com
I ako ti u ovaj tren ne progovoriš, ako ne progovoriš neposredno, neposredno, iskreno, ja ?u od te tvoje konvencionalnosti poludjeti ovdje, na ovome mjestu! Meni je tako užasno, glava mi je tako strašno ogromna, tako tamna, i sve je u meni tamno, a ti si tako neistinit, tako patvoren, tako hladan, dalek, tako pasivno strašan(...).
~ Miroslav Krleža
BazillionQuotes.com
I ako ti u ovaj tren ne progovoriš, ako ne progovoriš neposredno, neposredno, iskreno, ja ?u od te tvoje konvencionalnosti poludjeti ovdje, na ovome mjestu!
~ Miroslav Krleža
BazillionQuotes.com
Slikati zvukove i mirise je nemogu?e, a slike su nezamislive u svoj savršenoj realizaciji bez zvukova i bez mirisa!
~ Miroslav Krleža
BazillionQuotes.com
?ovjek živi u svojim vlastitim zatvorenim svjetovima, ima svoje vlastite ljepote, sovja vlastita živ?ana razdraženja, intenzivna, a ?esto neobi?no zanosna (i iskreno lijepa), ali tu ljepotu, tu istinitost svog vlastitog (estetskog) zanosa predati drugima, to je teško, a ?esto i neizvedivo. Upravo nemogu?e!
~ Miroslav Krleža
BazillionQuotes.com
Historija radi širokim potezima, a fresco. Historija slika dekorativno!
~ Miroslav Krleža
BazillionQuotes.com
Moral neka stvara štampa
~ Miroslav Krleža
BazillionQuotes.com
Kakva sablasna rije?: frajle! A ipak! Koliko je dubokih tajna pokopano u toj tako vulgarnoj rije?i, koju panonski foringaši izgovaraju, skupljaju?i pri tome pljuva?ku pod jezikom ga?enja i moralnoga prezira!
~ Miroslav Krleža
BazillionQuotes.com
Dajte nam tisu?u ljudi, tisu?u karaktera!
~ Miroslav Krleža
BazillionQuotes.com
Svaki ?ovjek se je bar jednom, nedvojbeno, osje?ao kao mramorno poprsje.
~ Miroslav Krleža
BazillionQuotes.com